You are here

Juustoiset tacot

Juustoiset tacot

Tarvikkeet
8 kpl tacokuoria
400 g jauhelihaa
100 g sipulia
100-150 g Kolatun Valdemar kuttucheddarjuustoa
1-2 dl ruokakermaa
1 punainen chili
salaatin lehtiä
kurkkua
tomaatti

  1. Kuutioi sipulit ja ruskista ne jauhelihan kanssa. Mausta jauhelihaa suolalla, pippurilla ja halutessasi valkosipulilla sekä chilijauheella.
  2. Raasta cheddarjuustoa cheddarkastikkeen tekoa varten. Kiehauta kerma ja sulata joukkoon juustot. Kastikkeen paksuutta voi säädellä sulattamalla juustoa 50-100 g 1 dl ruokakermaa kohti. Lisää tulisuutta halutessasi siihen maun mukaan punaista chiliä viipaleina. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Mikäli haluat kastikkeesta keltaista, voi siihen lisätä jauhettua kurkumaa n. 1 tl 1 dl ruokakermaa kohden.
  3. Pilko vihannekset ja pese salaatit.
  4. Kasaa tacot niin, että juustokastike tulee kaikkien täytteiden alle. Halutessasi juustoa voi myös kuutioida muiden täytteiden joukkoon.