You are here

Chèvre-kanapasta

Chèvre-kanapasta

300-400 g pastaa
100 sipulia
300 g paprikaa
600 g broilerin rintafilettä tai suikaileita
4 valkosipulin kynttä
1 tl chilijauhetta
2 tl sokeria
3 dl ruokakermaa
1 dl vettä
100 g Kolatun Chevre-vuohenmaitojuustoa
suolaa ja pippuria

  1. Pilko kanat ja vihannekset haluamaasi muotoon.
  2. Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi.
  3. Kuulota sipuleita ja vihanneksia öljyssä paistinpannulla kevyesti. Lisää lopuksi joukkoon chilijauhetta ja mikäli käytät esim. currya voit kuullottaa sitäkin hieman. Ota vihannekset pois pannulta.
  4. Paista kanapalat pannulla kypsiksi.
  5. Lisää joukkoon vesi, ruokakerma ja vihannekset sekä loput mausteet ja juusto.
  6. Kiehauta ja tarkista maku.
  7. Valuta kypsä pasta ja lisää kastike pastan joukkoon tai halutessasi voit myös tarjoilla erikseen.