You are here

Chèvre-hampurilaiset neljälle

Chèvre-hampurilaiset neljälle

Hampurilaispihvit

  • 600 g naudan paistijauhelihaa
  • 100 g sipulia 
  • 2 kananmunaa
  • 2 tl suolaa
  • mustapippuria
  • valkosipulia

Muut tarvikkeet

  • 100-150 g Kolatun Chevre vuohenmaitojuustoa
  •  4 kpl hampurilaissämpylöitä
  • 1-2 tomaattia viipaleina
  • 1 pss salaatin lehtiä
  • 1 punasipuli
  • 1-2 suolakurkkua
  • hampurilaiskastiketta

 

Kuutioi sipulit ja valkosipulit mikäli valkosipulia haluat käyttää. Kuulota sipuleita öljyssä pannulla, kunnes ne ovat läpikuultavia. Sekoita jauheliha, sipulit, kananmunat ja mausteet kulhossa. Halutessasi paista massasta pieni koepihvi, jolla saat maistettua tarvitseeko jauhelihamassaa maustaa lisää.

Muotoile jauhelihasta 100-150 gramman painoisia pihvejä. Paista pihvit paistinpannulla öljyssä miedolla lämmöllä 8-12 minuuttia tai kunnes pihviä painettaessa pinnalta on sieltä tuleva neste kirkasta. Voit lisätä halutessasi pinnalle vielä suolaa ja pippuria. Viipaloi tomaatit ja sipulit viipaleiksi ja huuhdo salaatit.

Viipaloi juustot n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja paista pannulla öljyssä n. 1-2 minuutin ajan. Paahda sämpylät kuivalla pannulla 1-2 minuutin ajan kunnes ne ovat rapeita ja saavat kauniin paahtuneen pinnan. Kasaa hampurilaiset.